CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mysELf!!

My photo
mohd rahmat ramli ym : amat680@yahoo.com.my

Monday, February 2, 2009

Kenapa lelaki cepat berubah?

CONTOH :

MASA NAK NGORAT : macam2 janji ditabur....ayat yg biasa didengar "i janji i tak kan wat macam tu, i tak kan kecewakan u macam ner eX u wat" 

MULA COUPLE : kalo merajuk di pujuk sampai hilang merajuk tu...yat yg biasa didengar "lagi tak dengar suara u ketawa i tak senang hati":p 


SETAHUN COUPLE : mula r buat hal, tak sibuk dengan kijer sibuk dengan kawan2...ayat yg biasa didengar "u kena faham kijer i macam ner" " i call u pas lik umah nanti i kat luar nie gah makan dengan kawan2....bantai lak balik umah kui 3 4 pagi...kes naya lah nak tunggu:mad: 


BERTAHUN2 COUPLE : lagi lah bertambah2 wat hal...kalo merajuk dah tak pujuk dah.............ayat yg biasa didengar "ikut suka hati u lah nak wat per" "u nie sikit2 merajuk lantak u lah"

2 comments:

piKOk!! said...

bie jgn wat g2 plop!!
i siat2 u kang..heh3

s a l m a said...

betul sgt2 post ni.i dah rasa.mula2 beria2 nak kita.merajuk,pujuk.lama2 dah xpujuk dah.mula sibuk.pastu ckp rs cinta tu dah xda.otak x matang lgsg! kalau btul cinta, xkan ada rasa mcm tu.lelaki memang lambat matang.nak ikut ckp diorang je.ego.